website-app

طراحی و توسعه اپلیکیشن

امروزه داشتن اپلیکیشن برای بعضی از کسب و کارها از لحاظ کارایی به نسبت داشتن فقط سایت بسیار کاربردی تر است. چون که برای مخاطبان شما خوشایند تر و بسیار راحت تر است که از اپلیکیشن شما استفاده کنند و همین امر باعث جذب و وفاداری بیشتر مخاطبان و مشتریان شما خواهد شد. علاوه بر این مورد، باید به این مسئله هم اشاره کرد که داشتن اپلیکیشن اختصاصی، می‌تواند بسیار به اعتبار و پرستیژ برند و کسب و کار شما کمک ویژه ای کند. پس اگر کسب و کاری دارید که خدماتی خاص ارائه می‌کنید پیشنهاد ما به شما این است که هرچه زودتر به فکر ساخت اپلیکیشن خود باشید.

  • اپلیکشین اندروید
  • اپلیکشین آیفون (iOS)
  • وب اپلیکیشن (PWA)

مزایا طراحی و توسعه اپلیکیشن اختصاصی چیست؟

در دنیای مدرن امروز، داشتن اپلیکیشن برای برخی از کسب و کارها یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود. برای فروش محصولات و یا ارائه ی خدمات، داشتن اپلیکیشن میتواند بسیار کارآمد باشد و ترجبه کاربر پسند تری برای مخاطبان کسب و کار شما به ارمغان بیاورد. از جمله مزیت های استفاده ازاپلیکیشن موبایل این است که در هر زمانی در دسترس بوده و مثل سایت نیازی به یاد داشتن آدرس سایت و تایپ آن در مرورگر نیست. این اولین و مهم ترین مزیت اپلیکیشن می‌باشد که باعث می‌شود که ارائه خدمات شما به مخطابان چند پله به نسبت رقبا نزدیک تر باشد. همچنین اپلیکیشن ها سرعت بالاتری دارند و محیط کاربر پسند تری به نسبت سایت ها دارند. به این معنا که کاربر به راحتی می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند و از آن استفاده کند. به عنوان مثال بسیاری از افرادی که مشتریان خود را ابتدا از طریق سایت جمع آوری کرده اند یا توسط روش هایی مثل بازاریابی از طریق مختلف از جمله شبکه های اجتماعی مشتری جذب کرده اند، سعی می‌کنند آن‌ها را دعوت به نصب اپلیکیشن خود کنند، یکی از نمونه های بارز این کار برند دیجیکالا بود که ابتدا سایت خود را راه اندازی کرد و روی فروش آن تمرکز کرد و سپس با طراحی اپلیکیشن فروشگاهی کاربران را ترغیب به نصب اپلیکیشن کرد. زیرا نصب اپلیکیشن بر مواردی همچون خرید مجدد و جذب مشتری وفادار موثر تر است. امکان پوش نوتیفیکیشن، پرداخت اینترنتی، مشاوره آنلاین، راه اندازی باشگاه مشتریان حرفه ای و وسیع، مدیریت راحت تر مشتری ها و … نیز از دیگر مزایای ویژه ی راه اندازی اپلیکیشن های اختصاصی برای شما هستند. در واقع داشتن اپلیکیشن باعث می‌شود هم شما به مشتریان و هم مشتریان به شما نزدیک تر شده و دسترسی راحت تری برای ارائه و دریافت خدمات، سریع تر و راحت تر انجام پذیرد.

اپلیکیشن یا سایت؟

این یکی از بزرگ ترین و رایج ترین سوال هایی می‌باشد که افرادی که قصد راه اندازی اپلیکیشن یا سایت را دارند، از خود و دیگران می‌پرسند. اگر پاسخ اصولی و استاندارد را بخواهید، باید به شما بگوییم که سایت مناسب تمامی کسب و کار ها می‌باشد اما اپلیکیشن مناسب تعداد کسب و کار های کمتری به نسبت سایت می‌باشد. منظور از این پاسخ این نیست که هر کسی نمی‌تواند اپلیکیشن داشته باشد یا اینکه سایت بهتر از اپلیکیشن هست یا از این قبیل موارد. منظور این است که گاهی اوقات شما فقط با داشتن یک سایت هم میتوانید کسب و کار خود را پیش ببرید و نیازی نیست که هزینه ی بیشتری را صرف طراحی و راه اندازی اپلیکیشن خود کنید. این منصفانه ترین و اصولی تری پاسخ برای این سوال می‌باشد وگرنه شما تحت هر شرایطی با هر کسب و کاری که داشته باشید می‌‎توانید اپلیکیشن اختصاصی خود را راه اندازی کنید.
پیشنهاد ما این است برای اینکه نتیجه گیری بهتری داشته باشید در خصوص اینکه اپلیکیشن راه اندازی کنید یا خیر و یا اینکه داشتن اپلیکیشن اختصاصی می‌تواند به کسب و کار شما کمک کند یا خیر، با کارشناسان همرا دیزاین در ارتباط باشید.

ما هستیم تا کسب و کارتان را توسعه دهید.

جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان و ثبت سفارش خود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

اپلیکیشن اندروید یا IOS ؟!

امکان دارد شما این را شنیده باشید افراد بیشتری از گوشی هایی با سیستم عامل اندروید (Android) استفاده می‌کنند و فقط راه اندازی اپلیکیشن مختص به سیستم عامل اندروید می‌تواند گستره مخاطبان کسب و کار شما را وسیع تر کند. اما نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر قصد راه اندازی اپلیکیشن را دارید، باید از هر فرصتی در جهت جذب مخاطبان بیشتر و افزایش اعتبار و اعتماد برند خود استفاده کنید و همچنین ممکن است به این فکر کنید که هزینه های تولید اپلیکیشن در دو پلتفرم اندروید و IOS علاوه بر زمان بیشتر برای پیاده سازی و ساخت اپلیکیشن، هزینه ای معادل دو برابر یک اپلیکیشن باید بپردازید، اما در حقیقت اینطور نیست! امروزه با استفاده از شیوه های کدنویسی مدرن این امکان فراهم می‌باشد که با یک بار کدنویسی دو خروجی متناسب با سیستم عامل های اندروید و IOS به صورت هم زمان گرفته شود که قاعدتا هزینه های مالی و زمانی آن بسیار به صرفه تر به نسبت گذشته خواهد بود.
شاید در ذهن شما این موضوع مطرح شود که اگر فقط یکی از خروجی های اندروید یا IOS را بخواهید هزینه به چه صورت خواهد شد؟ در جواب باید بگوییم که نگران این موضوع نباشید، طی مشورت با کارشناسان همرا دیزاین این مورد قابل توافق و مذاکره می‌باشد.

وب اپلیکیشن (PWA) چیست؟

وب اپلیکیشن ها در واقع نسخه ای از همان اپلیکیشن ها هستند که تحت وب همانند سایت می‌باشد به بیان دیگر میتوان گفت که وب اپلیکیشن ترکیبی از اپلیکیشن و سایت می‌باشد که دیگر نیاز به نصب آن ها در گوشی موبایل نیست چون که وب اپلیکیشن با استفاده از مرورگر ها کار میکنند پس در نتیجه نیازی به نصب و اختصاص حجم خاصی از حافطه گوشی موبایل شما برای آن وجود ندارد. اما نکته ای که وجود دارد این است که تمامی سایت ها و اپلیکیشن ها، نسخه وب اپلیکیشن (PWA) ندارند. برای مثال مواردی که دارای وب اپلیکیشن هستند میتوان به دیجیکالا و اسنپ اشاره کرد. این قابلیت مزیت های زیادی دارد مخصوصا برای کاربران گوشی های آیفون که در بعضی موارد دسترسی سخت تری به نسبت گوشی های اندروید به اپلیکیشن ها دارند. وب اپلیکیشن به دلیل این که تحت وب میباشد، پس در نتیجه معمولا محدودیت استفاده ای در سیستم عامل ها ندارد.

مسئله امنیت اپلیکیشن اندروید چالشی بزرگ برای توسعه دهندگان و صاحبین کسب و کار ها

با توجه به اینکه سیستم عامل اندروید یک سیستم عامل Open Sourceمی‌باشد، این مساله بستری باز را برای تشویق توسعه دهندگان به نوآوری بیشتر را فراهم کرده است. اما در مقابل مساله امنیت اپلیکیشن هایی که در نسخه اندروید پیاده سازی می‌شوند به یکی از چالش های قابل توجه برای توسعه دهندگان اپلیکیشن تبدیل شده است. تیم همرا دیزاین با طراحی و توسعه اپلیکیشن مطابق با به روزترین استاندارد ها و تکنیک های امنیتی در “طراحی و توسعه اپلیکیشن اندروید” امنیت صد در صد اپلیکیشن را طبق پلن های پشتیبانی مختلف، تضمین می‌کند.

برخی از نمونه کارهای طراحی و توسعه اپلیکیشن در مجموعه همرا دیزاین

چرا همرا دیزاین را انتخاب کنید؟

1. در ابتدا قبل از هر کاری، کسب و کار شما را از جوانب مختلف آنالیز و بررسی می‌کنیم.
2. نوع نیاز کسب و کارتان را مشخص و استراتری مناسب برای آن را طراحی و پیاده سازی می‌کنیم.
3. به تداوم همکاری با مشتریان و صاحبین کسب و کار ها ایمان داریم و در مراحل دیگر از جمله مارکتینگ و سئو نیز همراه شما خواهیم بود.

تست عملکرد اپلیکیشن

پس از طراحی و توسعه اپلیکیشن، عملکرد، سرعت لود و سایر موارد فنی بر روی دستگاه های مختلف تست و بررسی می‌شود تا سازگاری و کارایی اپلیکیشن در بالاترین سطح ممکن قرار گیرد.

امکان توسعه قابلیت های سفارشی در اپلیکیشن ها

در واقع داشتن اپلیکیشن به شما این امکان را می‌دهد که امکانات و ویژگی های سفارشی و خاص را بتوانید پیاده سازی کنید و آن ها را توسعه دهید. اپلیکیشن شما می‌تواند هر ویژگی خاصی را داشته باشد که اگر این ویژگی ها در کنار UI و UX خوب، به صورت استاندارد پیاده سازی شوند، می‌تواند به نقطه ی قوت بسیار مثبتی برای اپلیکیشن شما تبدیل شود.

رابط کاربری جذاب و روان در اپلیکیشن ( UI / UX )

از آنجایی که در بالاتر اشاره شد، اپلیکیشن ها به دلیل این که به نسبت سایت کاربری راحت تری دارند و همچنین اختصاصا برای کاربری خاصی در گوشی های همراه و تبلت ها استفاده می‌شود. پس باید در عین حال رابط کاربری روان و راحتی برای کاربرانش داشته باشد که همین مورد تبدیل به مزیتی شود که مخاطبان کسب و کار شما از کار کردن با اپلیکیشن شما حس بهتری داشته باشند. مواردی که تا اینجا در رابطه با رابط کاربری گفته شد بیشتر مربوط به User Experience (UX) یا همان تجربه کاربر می‌باشد در صورتی که یک رابط کاربری خوب و استاندارد علاوه بر UX باید از UI خوبی نیز برخوردار باشد. User Interface (UI) بیشتر شامل ظاهر رابط کاربری شما از لحاظ طراحی های صفحات مختلف اپلیکیشن یا سایت، نحوه جایگیری اِلِمان ها (دکمه، منو ها، بنر، تصاویر، دسته بندی های مختلف و …) و در کل ظاهر اپلیکیشن یا سایت را شامل می‌شود.
نکته اینجاست که یک اپلیکیشن یا سایت با رابط کاربری خوب باید هم UI استانداردی داشته باشد و هم UX استاندارد. UI و UX دو عضو جدایی ناپذیر هستند. پس فقط نباید به این اهمیت داد که اپلیکیشن یا سایت شما ظاهری جذاب داشته باشد چون که گاهی اوقات ممکن است که اگر بیش از حد نیاز به ظاهر اهمیت بدهید باعث شود که به UX صدمه وارد شود. برای درک بهتر این قضیه باید دو بال یک پرنده را در نظر بگیرید، یک پرنده برای پرواز به هردوبالش به یک اندازه نیاز دارد که برای اپلیکیشن یا سایت، UI و UX همان بال های پرنده می‌باشند.

چرا اپلیکیشن اندروید؟

همانطور که در بالا گفته شد با توجه به آمارهای منتشر شده اخبار دیجیتال اکثر قریب به اتفاق مردم ایران از گوشی های مبتنی بر سیستم عامل اندروید استفاده میکنند. پس هوشمندانه است که در زمینه اپ به سراغ ساخت اپلیکیشن اندروید برویم. که مخاطبان بیشتری بتوانیم جذب کنیم و کارمان را بهتری را معرفی کنیم.
این روزها سیستم عامل اندروید با گرفتن درصد بالایی از سهم بازار، سیستم عامل غالب است. اندروید بر تعداد بیشماری از دستگاه تلفن همراه، تبلت و حتی اکثر تلوزیون های هوشمند، درحال اجرا می‌باشد.

سئوالات متداول اپلیکشین

در صورتی که سوال مد نظر خود را نیافتید با کارشناسان همرا دیزاین در ارتباط باشید.

مدت زمان راه اندازی اپلیکیشن چقدر است؟

این مورد ارتباط مستقیمی به نوع اپلیکیشن، امکانات و ویژگی هایی که مد نظر دارید که در اپلیکیشن شما پیاده شود دارد و پس از بررسی موارد ذکر شده زمان دقیق به شما اعلام خواهد شد.

آیا پشتیبانی فنی رایگان هم بعد از ساخت اپلیکیشن شامل من می‌شود؟

بله. طبق توافق و قرارداد از 2 الی 6 ماه پشتیبانی رایگان شامل سفارش اپلیکیشن شما خواهد شد.

در رابطه با راه اندازی اپلیکیشن مطمئن نیستم، پیشنهاد همرا دیزاین چیست؟

پیشنهاد ما این است که با کارشناس های همرا دیزاین در ارتباط باشید. طی مشاوره این موضوع کاملا به صورت تخصصی بررسی و مشخص می‌شود و شما می‌توانید با دید باز تری نسبت به راه اندازی اپلیکیشن تصمیم بگیرید.

امکان ساخت هر دو نسخه اندروید و IOS وجود دارد؟

بله. امکان طراحی و توسعه هر دو نسخه اندروید و IOS وجود دارد.

سایت ندارم ولی اپلیکیشن میخوام. امکان این مورد وجود دارد؟

اگر بخوایم به صورت کلی جواب بدیم بله این امکان در برخی موارد وجود دارد. اما اصولی تر و استاندارد تر این است که شما سایت هم داشته باشید که اعتبار شما در فضای اینترنت نیز بالاتر برود. این مورد نیاز به بررسی تخصصی دارد و پیشنهاد ما این است که قبل از هر اقدامی با کارشناس های همرا دیزاین در ارتباط باشید.

اپلیکیشن من پنل مدیرتی دارد؟

بسته به نوع اپلیکیشن شما در صورتی که نیاز باشد بله پنل مدیریتی در اختیار شما گذاشته می‌شود.

امکان متصل کردن درگاه پرداخت اینترنتی و پنل پیامکی به اپلیکیشن وجود دارد؟

بله این امکان وجود دارد اما شما باید از قبل مجوز های لازم را برای این کار داشته باشید.

طراحی و توسعه اپلیکیشن مشاغل

  • اپلیکیشن مشاغل لوازم خانگی
  • اپلیکیشن صنایع و کارخانجات
  • اپلیکیشن آموزشی
  • اپلیکیشن اطلاعات شرکت ها
  • اپلیکیشن مشاغل مجالس و مراسم
  • اپلیکیشن مشاغل ابزار و یراق
  • اپلیکیشن فروشگاهی
  • اپلیکیشن مشاغل اقتصاد و بازرگانی
  • اپلیکیشن بهداشت و درمان
  • اپلیکیشن اطلاعات پزشکان
  • اپلیکیشن مشاغل آرایشی و بهداشتی
  • اپلیکیشن مشاغل پوشاک
  • اپلیکیشن مشاغل تاسیسات
  • اپلیکیشن ورزشی
  • اپلیکیشن چاپ و تبلیغات
  • اپلیکیشن مشاغل ساختمانی
  • اپلیکیشن مشاغل اتومبیل
  • اپلیکیشن حمل و نقل
  • اپلیکیشن اطلاعات مشاورین
  • اپلیکیشن اطلاعات مهندسان
  • اپلیکیشن مشاغل فرهنگ و هنر
  • اپلیکیشن مشاغل فنی مهندسی
  • اپلیکیشن مشاغل فن آوری اطلاعات
  • اپلیکیشن مشاغل مواد غذایی
  • اپلیکیشن مشاغل معادن و فلزات
  • اپلیکیشن سفر و گردشگری
  • اپلیکیشن املاک
  • اپلیکیشن میوه فروشی
  • اپلیکیشن کاشی و سرامیک
  • اپلیکیشن اجاره جرثقیل
  • اپلیکیشن تجهیزات شبکه
  • اپلیکیشن آژانس هواپیمایی
  • اپلیکیشن آژانس مهاجرتی
  • اپلیکیشن آژانس تبلیغاتی
  • اپلیکیشن برش بتن
  • اپلیکیشن حسابداری
  • اپلیکیشن اتاق فرار
  • اپلیکیشن لوازم صوتی و تصویری
  • اپلیکیشن فروش تشک تخت
  • اپلیکیشن سمساری
  • اپلیکیشن انگلیسی
  • اپلیکیشن لوازم یدکی خودرو
  • اپلیکیشن کابینت سازی
  • اپلیکیشن گل فروشی
  • اپلیکیشن تعمیرات لوازم خانگی
  • اپلیکیشن موسسه حقوقی
  • اپلیکیشن موسسات آموزشی
  • اپلیکیشن آموزش نقاشی
  • اپلیکیشن آموزش خطاطی
  • اپلیکیشن آموزش رانندگی
  • اپلیکیشن آموزش خیاطی
  • اپلیکیشن آموزش موسیقی
  • اپلیکیشن مبلمان
  • اپلیکیشن پزشکی و سلامت
  • اپلیکیشن لوازم جانبی موبایل
  • اپلیکیشن دوربین مداربسته
  • اپلیکیشن باربری
  • اپلیکیشن چاپ و تبلیغات
  • اپلیکیشن کلینیک زیبایی
  • اپلیکیشن فروش پلاستیک
  • اپلیکیشن نجاری
  • اپلیکیشن فرش و موکت
  • اپلیکیشن لباس و پوشاک
  • اپلیکیشن کارتن سازی
  • اپلیکیشن لوازم ساختمانی
  • اپلیکیشن لوازم آرایشی و بهداشتی
  • اپلیکیشن فروشگاه لوازم خانگی
  • اپلیکیشن یونولیت
  • اپلیکیشن قالیشویی
  • اپلیکیشن عایق کاری
  • اپلیکیشن دیجیتال مارکتینگ
  • اپلیکیشن استدیو عکاسی

طراحی و توسعه اپلیکیشن استان ها

  • اپلیکیشن گیلان
  • اپلیکیشن سیستان بلوچستان
  • اپلیکیشن کهگیلویه و بویر احمد
  • اپلیکیشن فارس
  • اپلیکیشن رشت
  • اپلیکیشن زاهدان
  • اپلیکیشن یاسوج
  • اپلیکیشن شیراز
  • اپلیکیشن کرمان
  • اپلیکیشن بوشهر
  • اپلیکیشن خراسان رضوی
  • اپلیکیشن مشهد
  • اپلیکیشن زنجان
  • اپلیکیشن مرکزی
  • اپلیکیشن اراک
  • اپلیکیشن خوزستان
  • اپلیکیشن اهواز
  • اپلیکیشن ایلام
  • اپلیکیشن همدان
  • اپلیکیشن البرز
  • اپلیکیشن کرج
  • اپلیکیشن اصفهان
  • اپلیکیشن مازندران
  • اپلیکیشن ساری
  • اپلیکیشن کردستان
  • اپلیکیشن سنندج
  • اپلیکیشن آذربایجان
  • اپلیکیشن ارومیه
  • اپلیکیشن چهار محال بختیاری
  • اپلیکیشن شهر کرد
  • اپلیکیشن کرمانشاه
  • اپلیکیشن لرستان
  • اپلیکیشن خرم آباد
  • اپلیکیشن سمنان
  • اپلیکیشن یزد
  • اپلیکیشن خراسان جنوبی
  • اپلیکیشن بجنورد
  • اپلیکیشن قزوین
  • اپلیکیشن تهران
  • اپلیکیشن هرمزگان
  • اپلیکیشن بندرعباس
  • اپلیکیشن اردبیل
  • اپلیکیشن تبریز
  • اپلیکیشن قم
  • اپلیکیشن کیش
  • اپلیکیشن قشم